Greenfield verkoopt haar belang in Centralpoint aan Infotheek

Greenfield verkoopt haar belang in Centralpoint aan Infotheek

Amstelveen, Juni 2017 - Greenfield heeft haar belang in Centralpoint verkocht aan Infotheek. Oprichter en CEO Brian Speelman wordt aandeelhouder in Infotheek en blijft in het bedrijf actief. Speelman kijkt terug op een zeer plezierige en vruchtbare samenwerking met Greenfield.

Met de combinatie ontstaat een bedrijf dat een totale omzet van ruim €700 miljoen per jaar realiseert. Infotheek werd zelf ruim een jaar geleden overgenomen door Altor en krijgt van de Zweedse investeerder ruim baan voor acquisities. Recent nam het ook Scholten Awater over en daar komt nu Centralpoint bij. Volgens ceo Jordy Kool van Infotheek stond Centralpoint al jaren op zijn lijstje.

„We zien een consolidatieslag in deze markt en dat is een van de redenen waarom we Altor aan boord hebben gehaald”, aldus Kool. „We hebben een lijstje met mogelijke acquisities met ze besproken en daar hoorden ook Scholten Awater en Centralpoint bij. Ik ben enorm blij dat het is gelukt.”

Lees meer