Greenfield investeert in gespecialiseerde Cyber Security onderneming

Greenfield investeert in gespecialiseerde Cyber Security onderneming

Greenfield Capital Partners verkrijgt een strategische positie in Cyber Security middels een investering in TWINSEC GmbH.

Met het toenemende aantal digitale dreigingen en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 geldt, is een goede IT-beveiliging steeds belangrijker. Voor organisaties wordt het ook steeds lastiger om hun IT-beveiliging up-to-date te houden. Er is toenemende behoefte bij het Nederlandse MKB aan managed IT security diensten. Met deze investering maakt Greenfield Capital Partners het mogelijk dat Stepco Group BV haar klanten in deze behoefte kan voorzien. Met de kennis en ervaring die TWINSEC GmbH op het gebied van IT-beveiliging met zich meebrengt, kan Stepco Group B.V. zijn klanten nog beter adviseren en aanvullende IT-securitydiensten bieden. Klanten van TWINSEC GmbH kunnen voortaan naast de security oplossing die zij van TWINSEC GmbH afnemen, aanvullend kiezen voor de Cloud- en IT-beheerdiensten van Stepco Group B.V.

TWINSEC GmbH bedient diverse global Fortune 500 bedrijven met hoogwaardige IT security consultancy en IT Security producten. TWINSEC GmbH is gevestigd in Keulen. Voor meer informatie zie de website: http://www.twinsec.de.