Job Elders voorzitter technologie ondernemerschap sessie

Job Elders voorzitter technologie ondernemerschap sessie

Naarden, december 2016 - Greenfield Partner Job Elders is voorzitter van de Ondernemerschap sessie tijdens 'International MicroNanoConference 2016'. De conferentie vindt plaats op 13 en 14 december in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

De MicroNanoConference heeft een bewezen trackrecord als het gaat om het samenbrengen van spelers in de waardeketen. De actieve en internationale betrokkenheid van het bedrijfsleven, de wetenschap en de gemeenschap van gebruikers van Microsystems en Nanotechnologie is kenmerkend voor deze conferentie.

Tijdens deze conferentie worden de laatste ontwikkelingen in de industrie besproken door academici, ingenieurs en beleidsmakers. Onderwerpen als fundamenteel onderzoek, technische wetenschap, apparatuur en instrumenten komen aan de orde. Industriële toepassingen, impact op de maatschappij en het bedrijfsleven bepalen hierbij de context. Ook business development en waarde creatie voor de groei in midden- en grote bedrijven zal onderwerp van gesprek zijn.

Lees meer