Centralpoint uitgeroepen tot ‘Cisco Online Partner of the Year 2016′

Centralpoint uitgeroepen tot ‘Cisco Online Partner of the Year 2016′

Amsterdam, oktober 2016 - Ieder jaar maakt Cisco tijdens het Cisco partnerdiner de winnaars van de Partner Awards bekend. Centralpoint.nl viel dit jaar in de prijzen in de categorie ‘Online Partner’ van boekjaar 2016. Om in aanmerking te komen voor de Cisco Partner Awards moeten partners een grote groei hebben gerealiseerd in het desbetreffende jaar en zich op en andere manier hebben te weten onderscheiden.

  Naast het vinden van de juiste modus in online advertising en het uitvoeren van doel gerichte marketing campagnes,  heeft Centralpoint.nl  zich bewezen de ideale branding partner te zijn in het MKB segment. Met meer dan 100.000 kopende IT klanten kunnen wij wel spreken van een groot en goed werkend platform. Centralpoint.nl is een strategische partner die op een zeer effectieve en schaalbare manier, de Cisco boodschap weet over te brengen. Aldus Daan de Groot,Head of Partner Organizationvan Cisco.

Bevestiging van expertise van Centralpoint.nl

Centralpoint.nl is al jarenlang gewaardeerd Cisco Premier Partner en dit is niet de eerste keer dat ze een Partner Award in ontvangst mochten nemen. Eerder werd de ICT-leverancier al uitgeroepen tot ‘Cisco MKB Partner of the Year 2009’, ‘Cisco Small Business Partner of the Year 2010 Nederland’ , ‘Cisco Small Business Partner of the Year European Markets 2011’ en tot “Cisco Online Partner of the Year 2014. “

CEO bij Centralpoint.nl Brian Speelman zegt: “Het afgelopen jaar heeft Centralpoint wederom fors geïnvesteerd in extra kennis zodat wij klanten ook de juiste producten adviseren die passen bij de eisen en wensen aan hun infrastructuur. Deze award is wederom een bekroning op onze strategie om onze klanten het complete portfolio van Cisco online aan te bieden, en dan bedoelen we ook werkelijk ALLES. Als Centralpoint.nl het niet kan leveren, dan kan niemand het leveren.”

Lees meer