Centralpoint HP Partner of the Year 2016 Netherlands

Centralpoint HP Partner of the Year 2016 Netherlands

Amstelveen, september 2016 - Centralpoint heeft tijdens de HP Global Partner Conference in Boston de zeer aansprekende Nederlandse Partner of the Year 2016 award uitgereikt gekregen door Rob Idink (Managing Director HP Nederland) en Edwin Rubens (Sales Manager Channel Business). Met deze uitreiking van deze award wordt bevestigd dat Centralpoint een unieke positie inneemt in het Nederlandse HP partner landschap.

Centralpoint is al 15 jaar één van de belangrijkste HP partners in Nederland en heeft al vele jaren de hoogste HP Platinum partnerstatus. Vanaf dag één heeft Centralpoint samen met HP ervoor gezorgd dat het zakelijke HP portfolio prominent aanwezig is op het Internet. Met tal van succesvolle multi-channel campagnes zorgt Centralpoint ervoor dat de online verkoop van HP producten jaar over jaar sterk groeit. En met het nieuwe persoonlijke klantbedieningsconcept Business Solutions van Centralpoint worden nu ook mid- en grootzakelijke klanten en overheidsinstanties proactief geïnformeerd en worden regelmatig kleinere en zeer grote werkplekprojecten succesvol uitgerold.

Brian Speelman, CEO Centralpoint: “Wij hebben met name de afgelopen drie jaar diverse awards mogen winnen. Deze HP Partner of the Year award neemt, mede gezien onze jarenlange partnership, een bijzondere plaats bij ons in. De erkenning die hieruit spreekt maakt ons bijzonder trots. Het bevestigt dat wij een sterke groei doormaken en met onze Online en Business Solutions klantformules samen met HP de gehele zakelijke Nederlandse markt professioneel en succesvol bedienen”.

Edwin Rubens, sales manager Channel Business HP Inc : "Centralpoint is de terechte winnaar van de Partner of the Year Award 2016 van HP Nederland. De combinatie van groei over de afgelopen kwartalen, gezamenlijke marketing initiatieven om customer journey en customer engagement op het HP merk verder te optimaliseren en het gezamenlijk winnen van grote deals hebben bijgedragen aan het winnen van deze award. De open, creatieve en transparante samenwerking en het onderlinge vertrouwen tussen Centralpoint en HP zijn de basis geweest van deze continue groei en uitmuntende performance. De initiatieven hebben bijgedragen aan het winnen van The EMEA CHANNEL ACADEMY AWARD 2016 en The Candefero Channel Partner of the Year Award. Een bewijs dat de samenwerking tussen Centralpoint en HP als best in class in de industrie wordt erkend. Onze felicitaties gaan dan ook uit naar het complete Centralpoint team en het HP team dat deze performance mogelijk heeft gemaakt. Met dit als basis, zien wij nog veel gezamenlijke groeikansen voor de toekomst."

Lees meer