Xtandit acquireert geselecteerde delen van de DH Group

Xtandit acquireert geselecteerde delen van de DH Group

Woerden, april 2016 - Uitbreiding Xtandit activiteiten met geselecteerde delen van de DH Group genereert substantiële toegevoegde waarde. De waardecreatie volgt uit optimale inzet van de kerncompetenties van Xtandit bij de DH groep: Xtandit toont aan het Nederlandse voorbeeld te zijn van operationele efficiency.

Xtandit, de grootste Xerox business partner van Nederland, heeft de klantrelaties en rechten en plichten van de klantcontracten overgenomen van de vestigingen Alkmaar en Eindhoven van de DH Group. De overgenomen klantenportefeuille verstevigt Xtandit’s positie als één van Xerox grootste business partners in West-Europa niet alleen in termen van omvang, maar ook als specialist in Managed Print Services en omzet uit grafische productieapparatuur.

De overname van de DH Group klantrelaties betekent voor Xerox een bevestiging van de continuïteit in het stabiele partnerschap dat Xerox heeft met Xtandit. Wilco van Bezooijen, Country General Manager Nederlandse divisie Xerox:

“Na het faillissement van de DH Group met vestigingen in Alkmaar, Apeldoorn, Eindhoven en Maastricht, zijn wij tevreden dat de klantrelaties en de dienstverlening kunnen worden voortgezet via onze partners Xtandit (Alkmaar en Eindhoven), XA (Apeldoorn) en Document House Limburg (Maastricht). Met deze drie toegewijde monobrand business partners zijn onze klanten verzekerd van goede en betrouwbare leveranciers, die de klantentevredenheid verder kunnen uitbouwen. Met onze technologie en diensten combineren onze partners hun eigen unieke diensten. Hiermee helpen zij de klanten slimmer en eenvoudiger te werken.”

Bob Bron, Algemeen Directeur van Xtandit: "De overname van de klantenportefeuille van de DH Group is een belangrijke stap in de realisatie van de groeidoelstellingen van Xtandit als leverancier van print infrastructuur en documentoplossingen. De overname heeft belangrijke voordelen voor onze klanten en medewerkers en versterkt onze leidende positie in Managed Print Services. Uiteraard gaan we er alles aan doen om de voormalige klantrelaties van DH Group hartelijk te verwelkomen en een prettige lange termijn samenwerking aan te gaan.”

Over Xtandit

Xtandit is de grootste Xerox business partner in Europa. De afgelopen 26 jaar heeft Xtandit zich ontwikkeld van leverancier van kopieermachines tot business partner, gespecialiseerd in het optimaliseren van documentprocessen en het beheren van een breed scala aan printomgevingen.

Lees meer